VIDEO] ‘Jangan Kacau Arianna, Siapa Kacau Arianna Pukpuk’ – Telatah Comel Anak Buah Emma Maembong Buat Ramai Cair

Seperti semua sedia maklum pelakon Emma Maembong mempunyai adik beradik perempuan yang cantik-cantik belaka. Memang putih melepak! Sudah pastinya anak saudara Emma pun comel sama seperti ibu saudaranya juga. Bak kata pepatah kemana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi betul tak?

Di instagram Emma sering memuatnaik telatah lucu anak saudaranya Seri Aileen dan Arianna. Terbaru, telatah comel Arianna marah curi perhatian netizen. Memang comel betul siap nak bagi penumbuk tu. Hehe.

Nasiblah Arianna, marah pun comel! Haih cair admin tengok.

Melalui video pendek di instagram itu, Emma Maembong dilihat mengajar anak saudaranya memarahi orang yang suka mengacaunya. ‘Kakak, jangan kacau Arianna lagi. Siapa kacau Arianna tumbuk puk puk. Warning’.

Mimik muka yang comel dan sebutannya yang pelat itu membuatkan peminat terhibur. Marah betul Arianna sampai sebut pun salah. Puk puk je dengar! Haha. Di ruangan komen, ramai yang memuji kecomelan Arianna Natasya yang juga merupakan cucu selebriti chef terkenal, Chef Wan. Ramai juga yang memuji Emma Maembong pandai melayan kanak-kanak.

Alahai comelnya budak kecik ni, pandai dia marah orang yang kacau dia. Part last tu yang paling tak boleh tahan, sempat lagi senyum pada kamera. Hahaha. Memang sama macam ibu saudaranya juga, sama-sama nakal mengusik Arianna kan?

Sumber : Emma Maembong via kisahdunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *