Waris Naza Dan Berjaya Selamat Dinikahkan?

AKHIRNYA… Waris kepada dua buah syarikat korporat terbesar di Malaysia, Naza Group dan Berjaya Group dipercayai selamat dinikahkan dalam satu majlis perkahwinan pada hari ini.

Bagaimanapun menurut laporan portal berita tempatan Astro Awani, setakat ini belum lagi ada sebarang kenyataan rasmi yang dibuat sama ada oleh SM Faliq SM Nasimuddin, 33 tahun, dan Chryseis Tan, 30 tahun.

Pengerusi Eksekutif Bersama Kumpulan Naza, SM Nasarudin SM Nasimuddin yang juga abang kepada SM Faliq namun telah memuat naik gambar mereka sah bergelar suami isteri menerusi laman instagramnya.

Gambar yang sama malahan turut dimuat naik isteri SM Nasarudin, Marion Caunter. Pasangan itu sebelum ini telah mengumumkan pertunangan mereka pada Julai lepas menerusi laman media sosial, Instagram.

Baca: Ramai Cina Rasis Kutuk Anak Vincent Tan Bertunang

 

Melalui penghantaran status terkini di akaun Instagram milik Chryseis pula bahkan telah memberikan gambaran yang beliau dan pasangan bakal mendirikan rumah tangga menerusi muat turun gambar dan kapsyen.

Perkahwinan dua mempelai ini bukan sahaja akan menyatukan dua keluarga jutawan terbesar negara, malah akan membentuk sebuah konglomerat paling besar di Malaysia, khususnya dalam bentuk aset.

Ini mungkin berlaku sekiranya terdapat usaha penyatuan kepentingan korporat antara pihak Naza Group dan Berjaya Group termasuk penggabungan entiti perniagaan kedua-dua syarikat tempatan berkenaan.

Anak Allahyarham Tan Sri SM Nasimuddin SM Amin dan anak Tan Sri Vincent Tan itu mengikat tali pertunangan semasa mereka sedang bercuti di Marrakesh, Maghribi. – Agensi/Mynewshub.cc/HAA

sumber: mynewshub, instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *